Retouren

Onder strikte voorwaarden is het mogelijk om door ons geleverde goederen te retourneren. Hierop zijn wel een aantal uitzonderingen van toepassing, zo is het niet mogelijk om een door u gemodificeerd product retour te sturen en kunnen in gebruik genomen producten niet gertourneerd worden in verband met hygiëne. Ook maatwerkproducten die wij specificek voor u produceren of bestellen kunnen wij niet retour nemen. 

Producten die wij retour kunnen nemen en niet onder bovengenoemde voorwaarden vallen, dienen onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking te zitten en dienen compleet te zijn met alle meegeleverde toebehoren. Als klant bent u er ook voor verantwoordelijk het retouritem op een degelijke manier te verpakken zodat het niet beschadigd tijdens transport. 

Om een retourprocedure te starten adivseren wij u eerst contact op te nemen met onze klantenservice door te bellen met +31 (0)183 - 20 10 19 of door een email te sturen naar sales@pnrsolutions.nl 

Stuurt u een item retour zonder dit eerst aan te melden dan kan het zijn dat wij uw retourzending niet kunnen accepteren.

Ruilen

Het ruilen van een product voor een ander product is bij ons helaas niet mogelijk. Wilt u een product ruilen dan adviseren wij u een retourprocedure te starten voor het geleverde product en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product dat u had willen ruilen. 

Om een retourprocedure te starten adivseren wij u eerst contact op te nemen met onze klantenservice door te bellen met +31 (0)183 - 20 10 19 of door een email te sturen naar sales@pnrsolutions.nl